Verifică Opinii

Nu ai încredere în noi, ai încredere în clienții noștri.

paste uscate, a durat 3 ore ca sa ajungă , groaznic!

Rad

Absolut super mega extra mulțumită de tot și toate! Mulțam fain!

Fofeldea-Mircea

Din pacate a ajuns rece mancarea si a fost foarte uscata, sincer ne am asteptat la alta calitate. Imi pare fff rau.

Deak

A durat mai bine de două ore să primesc o comandă simplă, în centrul Clujului. Soluția, atunci când ai comenzi multe și clienți, este să-ți organizezi mai bine activitatea, nu să lași clienții să aștepte.

Cosmin

Mâncarea a fost foarte bună și livrarea rapidă.Mulțumim!

Florea

Mi se pareau cele mai bune Paste din Cluj, insa din pacate la ultima comanda am ramas neplacut surprinsa de faptul ca pastele erau reci, nu aveau sos aproape deloc si era intarit, iar pancetta era negatita. Din pacate nu cred ca voi mai comanda pentru ca la 7 lei transport, aveam alte asteptari. Recomandarea mea este sa revina la cum erau la inceput

Pop

Buna Patricia! Ne pare rau ca experienta pe care o descrii n-a fost una conforma cu asteptarile tale! Din review-ul tau, deducem ca a fost o problema la livrare, din moment ce pastele au ajuns reci si seci si ne cerem scuze pentru acest aspect. Insa nu ne explicam partea cu pancetta negatita. Cel mai probabil colegii nostri din locatie nu au fost foarte atenti cand au taiat pancetta si drept dovada bucatile mai mari nu au fost gatite. Acestea fiind spuse, am vrea sa ne revansam fata de tine si sa reusim sa-ti demonstram ca a fost un caz izolat si ca nu ne reprezinta felul in care au ajuns produse la tine. Iti propunem repetarea comenzii fara costuri! Te rog sa ne anunti cand doresti sa comanzi. Ne poti scrie pe Facebook! O zi frumoasa!
~ Echipa Pasta La Vista

Mâncare excelenta 😊

Madalina

Foarte buna mâncarea.

ANDREEA

Am comandat spaghete carbonara, panceta nu era gatita bine.

Corujan

Salut Ioana! Iti multumim pentru feedback, ne vom stradui sa tinem cont de cele mentionate! O zi frumoasa!
~ Echipa Pasta La Vista

I loved it, fresh, delicious and the best pasta in the city🥰

bene

Gustos, rapid! Definitely a must try :)

Manta